Eräänä iltana suuren pelioperaattorin toimitusjohtaja kävelee Sandy Lanella. Lopulta hän sammuttaa Blackberrynsä ja tarttuu housuihinsa. Sitten hän istahtaa hiekalle ja miettii jälleen kerran kaunista auringonlaskua siemaillen viilennettyä lasillista Pouilly Fumea. Hän huomaa jotain aallokossa, kun aallonmurtajat lähestyvät. Hän kävelee kultaisen lampun luo, joka on puoliksi piilossa hiekassa. Hän näkee tilaisuuden ja kokeilee sitä. Henki ilmestyy savunhuurussa ja vaatii kolmea toivetta.

Miehemme ajattelee. Uusi Carrera GT Turbo on hänen ensimmäinen päivityksensä, kun hänen Saville Row’n räätälinsä työstää kauden pukuja. Hänen Breitlinginsä näyttää yhä toimivan.

Toimitusjohtaja sanoo: “Kerron teille, mitä voin antaa teille”, kun hän miettii Guernseyssä kyteviä osakeoptioitaan: “Ensinnäkin Poker Starsin pelaajakanta. Tavoitteeni on saada se ikuisiksi ajoiksi.

“Valmis!” Henki napsauttaa peukaloitaan ja huudahtaa: “Valmis!” Seuraava!

Lyhyen tauon jälkeen hän vastaa: “OK”, minkä jälkeen hän jatkaa miettimistä. “Haluan Bodogille brändiarvoa.”

Henki näyttää hieman hämmentyneeltä ja sanoo: “Hyvä on.” Mitä ikinä teetkin, se kiihottaa sinua. Mikä on viimeinen toiveesi?

Ennen vastausta johtaja ottaa pitkän kulauksen viiniä.

“Haluan ymmärtää, mitä pelaajamme haluavat, ennen kuin teen sen.”

Henki pudistaa päätään ja napsauttaa sormiaan ennen kuin katoaa lamppuun. Pian hänet peittyy vaaleanpunaiseen barbadolaiseen hiekkaan ja aallot huuhtovat hänet.

Useimmat alan ihmiset olisivat samaa mieltä toimitusjohtajan päätösten perusteluista, riippumatta heidän asemastaan.

Starsin tai Bodogin ulkopuolella olevilla on kuitenkin yksi toive: ymmärtää nykyisiä pelaajiaan ennen heitä. Näin voit olla kannattavampi.

Yleisissä pelikeskusteluissa korostetaan aina voimakkaasti hankintaa riippumatta siitä, oletko töissä vai konferenssissa. Sijoittaminen on minkä tahansa kasvustrategian pääpaino. Sinulla saattaa olla säilyttämisstrategia, mutta joku muu tekee sen. Se ei ole hohdokasta (ellet työskentele Will Hillin VIP-osastolla Ladbrokesissa, jolloin olen pahoillani).

Ajattele asiaa: Jos voit tehdä pelaajakannastasi 10 prosenttia kannattavamman, voit sanoa hyvästit seuraavalle TV-kampanjalle. Et näe televisiossa kaikkia uusia tuloja.

Mikä on menestyksen salaisuus? Onko olemassa keino, jolla henki pääsee taikomalla pelaajiesi päähän kertomaan sinulle, mihin he todennäköisimmin reagoivat? Mitä voit tarjota heille, josta he eivät kieltäydy? Neuroverkot ovat avain pelaamisen salaisuuksien avaamiseen.

Kuten nimikin kertoo, neuroverkko (NN) istuu asiakaspalvelu- ja markkinointijärjestelmiesi päälle. Se on ohjelmisto, joka voi analysoida kaiken, ja tarkoitan aivan kaiken, pelaajasta samaan aikaan, kun henki napsauttaa sormiaan.

Näin sinä, palveluntarjoaja, näet, keitä asiakkaasi ovat, heidän pelihistoriansa ja tilastollisen analyysin siitä, mihin tarjouspalkkioon, bonukseen tai viestiin he todennäköisimmin reagoivat.

Tämä poistaa kaikki riskit, kun päätät out- ja inbound-markkinointistrategioistasi. Se tarkoittaa, että jos on edes pieni mahdollisuus, että pelaaja on taipuvaisempi tekemään yhteistyötä kanssasi kuin kilpailijan kanssa tai ei lainkaan, olet maailman paras kannustamaan häntä tekemään niin.

Tämä on lähimpänä tulevaisuuden ennustamista, ja se luo asiakaskunnan, joka salaperäisesti huomaa, että heille vastataan kysymyksiin, joiden olemassaolosta he eivät tienneet. ECRM-strategiat voivat kasvattaa tulojasi 5 prosenttia ilman, että sinun tarvitsee koskaan löytää uutta pelaajaa.

NN:n kolme tärkeintä tapaa lisätä tuloja ovat:

Pelaajien aktivointi – Rekisteröityneet eivät tallettaneet.

Kohdennettujen moniaalto-osoitteisten sähköpostimarkkinointiviestien automatisointi voi nostaa konversiolukuja 200-300 %.
Kohdennetut tarjoukset ja verkkosisältö voivat nostaa konversiolukuja jopa 100 %.

Pelaajien säilyttäminen

Käyttäytymisessä ilmenevien heikkouksien tunnistaminen ja kommunikointi heidän kanssaan istuntojen aikana verkossa tai puhelimitse voi auttaa estämään pelaajien poisjääntiä.
o Automatisoitu tapahtumapohjainen viestintä (syntymäpäivät, merkittävät voitot jne.).
Segmentointi ja eriytetty viestintä highrollereille verkossa tai puhelimitse on toinen.

Pelaajan uudelleenaktivointi

Kohdennetuilla kannustimilla voidaan kohdistaa eri ryhmiin pelikelvottomia pelaajia reaktivointiasteen nostamiseksi.

Jos voit kasvattaa yritystäsi ilman lisäkustannuksia ja -ongelmia, olet oikealla tiellä.
Nykyään on monia rahoitusmarkkinoita. Rahoitustuotteet vaihtavat jatkuvasti omistajaa kaikilla näillä markkinoilla. Rahoitusmarkkinoilla käydään kauppaa monilla rahoitusvaroilla. Virtuaalisia varoja voidaan luoda helposti, koska rahoitusvarat ovat virtuaalisia varoja. Rahoitusvälineitä on kahdenlaisia: osakkeita ja varoja. Futuurisopimukset ja optiot ovat johdannaisrahoitusvälineitä, jotka perustuvat kohde-etuuteen.

Jokaista sijoitusta rahoitusvaroihin voidaan pitää eräänlaisena vedonlyöntinä. Lyödään vetoa siitä, että omaisuuserän arvo nousee tai laskee odotettua vähemmän. Rahoitustukeen tehdyn sijoituksen myymistä voidaan pitää vedonlyönnin muotona. Tällöin lyödään vetoa siitä, että sen arvo laskee tai nousee liikaa.

Voit myös tarkastella omaisuuserän hintaa tiettynä tapahtuma-aikana. Näin voidaan lyödä vetoa tapahtumasta aivan kuten muissakin tilanteissa, kuten urheilu- tai poliittisissa tapahtumissa. Sanotaan esimerkiksi, että uskot NASDAQin hinnan laskevan tulevalla viikolla. Voit lyödä vetoa, että “NASDAQ-indeksi laskee alle nykyisen arvonsa seitsemän päivän kuluessa. ” Vedonvälittäjä ilmoittaa sinulle mahdollisen voiton ja tappion tästä tapahtumasta. Sen jälkeen päätät, kuinka suuren riskin otat. Vedonvälittäjä tarkastelee NASDAQin arvoa seitsemän päivän kuluttua ja hyvittää tai veloittaa sinua, jos se onnistui.

Näitä vetoja voi verrata ruletin pelaamiseen kasinolla. Näiden vedonlyöntien lopputulos määräytyy kuitenkin taloudellisten tapahtumien perusteella. Rahoitusvedonlyönti on mahdollista, jos voi ennustaa rahoitusvarojen hintaa. Rahoitusvaroja ostaessaan tai myydessään osallistuu aktiivisesti markkinoihin. Riittävällä määrällä voi jopa vaikuttaa niihin. Rahoitusvedonlyönnin avulla ei voi osallistua varsinaiseen taloudelliseen toimintaan. Et saa osinkoja, joita jotkut rahoitusvarat maksavat. Rahoitusvedonlyönti voi kuitenkin antaa sinulle paljon vipuvoimaa, sillä voit tehdä tai menettää merkittäviä summia sijoituksestasi.