Tutustu henkien salaperäiseen maailmaan ja voita käteistä. Shaman’s Quest, BetConstructin videokolikkopeli, vie pelaajat maagiselle matkalle. Kuten tulemme näkemään, tämän pelin grafiikat ovat ainutlaatuiset, ja voit löytää paljon bonuksia. Jotkut niistä voivat tehdä sinusta rikkaamman kuin olit aluksi.

Tutustu Shaman’s Questin tarjoamiin mahdollisuuksiin ja siihen, miten voit maksimoida pelaamisesi täydellisen arvostelumme avulla.

Matka alkaa

Shaman’s Quest sijoittuu Afrikkaa ja Amerikkaa sekoittavaan maahan, jossa salaperäinen heimoryhmä elää ja kukoistaa shamaaniryhmän valvonnassa ja ohjauksessa.

Peli sijoittuu laajalle, tasaiselle tasangolle, jossa on ruskeita kalliomuodostelmia ja kaukaisia vuoria. Kiekkojen keskellä on kaksi toteemia, joiden molemmin puolin on shamaaneja. He tarkkailevat jokaista liikettäsi, kun pelaat.

Shaman’s Questin värimaailma ja surrealistinen graafinen suunnittelu tarjoavat pelaajille mukaansatempaavan pelikokemuksen. Tarkastellaan pelin käytännön ominaisuuksia seuraavassa osiossa.

Valitse polkusi

Shaman’s Quest antaa pelaajille täydellisen vapauden panosparametrien valinnassa. Voit helposti ohjata peliä rullien alla olevan komentopalkin avulla.

Voit voittaa jokaisella pyöräytyksellä 243 tapaa. Shaman’s Questissa ei ole vielä erityisiä voittolinjoja. Sen sijaan voittoyhdistelmät, jotka näkyvät missä tahansa rullilla, lasketaan mukaan palkintoon. Ennen kuin aloitat rullien pyörittämisen, valitse panoksesi ruudun komentopainikkeilla. Voit pelata minipeliä jokaisen voiton jälkeen. Se on täysin vapaaehtoinen, mutta se voi välittömästi kaksinkertaistaa rahapalkintosi.

Tämä peli perustuu siihen perusperiaatteeseen, että voittamasi rahamäärä riippuu sekä symboliyhdistelmien määrästä että panoksesi senhetkisestä suuruudesta. Voit käyttää Bet Max -painiketta panostaaksesi maksimipanoksen tai valita, haluatko lisätä mahdollisuuksiasi suurempiin mahdollisiin voittoihin. Automaattisen pelitilan avulla voit asettaa rullat pyörimään ja pelata valitsemasi panoksen toistuvasti.

Valitse toteemieläimesi

Shaman’s Questissa on eläväinen voittotaulukko, joka tarjoaa pelaajille monia eri tapoja ansaita lisärahaa. Käymme läpi kaikki valikot ja näemme muutamia esimerkkejä rahapalkinnoista, jotka perustuvat yhteen luottopanokseen.

Kuten tavallista, ne ovat pelin yleisimmät symbolit. Voit voittaa näistä symboleista 10-500 krediittiä, mikä on anteliasta.

Loput tästä voittotaulukosta on jaettu eri eläintotemeihin. Maksimivoitto on 2 500 krediittiä riippumatta siitä, oletko kotka, seepra vai susi. Shaman’s Quest tarjoaa pelaajille muutakin kuin nämä kauniit ja omaperäiset kiekkosymbolit.

Avaa antelias bonuspeli.

Aloita etsimällä pöllöä, pelin jokerikorttia. Tämä upea yölintu voi korvata muita symboleja ja lisätä voittomahdollisuuksiasi. Jopa 5 000 krediittiyhdistelmää on mahdollista.

Olemme myös paljastaneet muutamia salaisuuksia apinatoteemista. Tämä kyseinen symboli on myös scatter. Se tarkoittaa, että voit voittaa käteistä, vaikka se ei olisikaan kohdakkain rullilla.

Bonuskierros aktivoituu, kun löydät kolme tai useampia apinoita samanaikaisesti rullilta. Riko kristalleja, kun niitä ilmestyy ruudulle, ja jatka pelaamista ansaitaksesi mahdollisimman paljon käteispalkintoja ja ekstroja.

Kaikki mystiset matkat alkavat yhdestä askeleesta.

Shaman’s Questissa on ainutlaatuinen kolikkopelin tunnelma, joka tarjoaa monia anteliaita palkintoja onnekkaille pelaajille. Shaman’s Quest tarjoaa joitakin maailman parhaista palkinnoista.

Rabbit Fire Circus -kolikkopeli

Kaikki rakastavat sirkusta. Miksi et hyödyntäisi tätä taidemuotoa kotisi mukavuuksista käsin ja voittaisi käteistä?

Rabbit Fire Circus, BetConstructin videokolikkopeli, laittaa eläimet virtuaalisen sirkuksen johtoon. Sinut voidaan palkita vaikuttavilla palkinnoilla ennen väliajalla, jos osaat pelata korttisi oikein.

Tutustutaanpa Rabbit Fire Circukseen kokonaisuudessaan ja sen kaikkiin ainutlaatuisiin ominaisuuksiin. Rabbit Fire Circus on ainutlaatuinen 3D-kolikkopeli, jossa on herttaisia hahmoja, joita pelaajat rakastavat, ja vihainen universumi.

Toiminta tapahtuu teltassa, jättimäisessä sirkuksessa. Rullat on suunniteltu niin, että ne sopivat täydellisesti punaisen verhon päälle, joka peittää osan näyttämöstä. Myös komentopainikkeet on integroitu täydellisesti taustaan.

Rabbit Fire Circuksessa eläimet hallitsevat kaikkea. Seuraavassa osiossamme kerrotaan, miten peliä voi manipuloida.

Valonheitin

Rabbit Fire Circus tarjoaa pelaajille suurta vapautta alusta alkaen. Voit ohjata peliä yksinkertaisesti seuraamalla komentopalkkia.

Tässä pelissä on viisi rullaa tai viisi symboliriviä, joissa on 243 tapaa voittaa. Rabbit Fire Circus ei käytä voittolinjoja, vaan sallii minkä tahansa voittavan symboliyhdistelmän esiintymisen missä tahansa rullilla. Sinun tarvitsee vain valita panoksesi ennen rullien pyörittämistä. Voit pelata minihaasteen voittavan pyöräytyksen jälkeen, jolloin voit heti tuplata voittosi.

Voit voittaa erilaisia käteispalkintoja pelatessasi Rabbit Fire Circusta. Se riippuu käyttämistäsi symboliyhdistelmistä ja asettamastasi panoksesta. Se tarkoittaa, että panostamalla enemmän rahaa saat ajan myötä suurempia voittoja. Voit säätää asetuksia.

Seuraa vaistojasi, niin tiedät oikean hetken. Rabbit Fire Circus -pelissä on automaattinen pelitila, jonka avulla voit pelata peliä, kun asetuksiasi sovelletaan.

Eläimet ovat johdossa.

Rabbit Fire Circuksen voittotaulukko koostuu kaikista eläimistä, mikä on luonnollista, sillä ne ovat päätähtiä. Antamamme esimerkit käteispalkinnoista vastaavat yhtä pelissä käytettyä luottopanosta.

Ensimmäisenä lavalle ilmestyvät virtahepo, leijonat, apinat, norsut ja hiiret. Näiden kiekkosymbolien arvo vaihtelee 7 ja 200 krediitin välillä, joten sinulla on paljon mahdollisuuksia voittaa.

Merileijonat, delfiinit ja jänikset ovat täällä tähtiä. Sinun kannattaa aina pitää silmät auki ja kokeilla näitä yhdistelmiä.

Yksi suuri vesiyllätys

Rabbit Fire Circuksessa on kiekoille piilotettu muutama yllätys. Ne voivat tehdä pelistä jännittävämmän ja auttaa sinua rikastumaan nopeammin kuin koskaan ajattelitkaan.

Rabbit Fire Circus käyttää esimerkiksi jäniksen symbolia jokerikorttinaan. Voit käyttää jokerikorttia palauttamaan minkä tahansa rullilla olevan merkin ja saada silti joitakin lisäyhdistelmiä ja rahapalkintoja.

Delfiiniä voidaan käyttää myös scatterina. Tämä tarkoittaa, että se laukaisee palkinnon missä tahansa ruudun kohdassa. Kolme tai useampi delfiini ruudulla käynnistää 25 kierroksen ilmaiskierroksen. Kaikki palkinnot kerrotaan automaattisesti kolminkertaisiksi näiden ilmaispelien aikana.

Intuitiivinen pelattavuus menee suoraan asiaan.

Rabbit Fire Circus -pelissä on hyvin omaperäinen teema ja suoraviivaiset bonusominaisuudet. Rabbit Fire Circus tarjoaa anteliaita palkintoja ja ilmaiskierrosbonuskierroksen, joka käynnistyy hyvin helposti ja maksaa nopeasti. On monia syitä pitää silmät auki delfiinien varalta ja myös ristiä sormet.